Bărbat prins sub o placă de beton

Miercuri, 22 Mai 2013Dolj

Barbat prins sub o placa de beton | imaginea 1 Joi, 16 mai a.c., în jurul orei 08:20, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea unui barbat surprins de o placă de beton, în timp ce conducea un utilaj pentru demolarea silozului de zahăr al fostei fabrici de zahăr din Municipiul Calafat.

S-a intervenit cu o autospecială de capacitate medie, cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă DAF.

Barbat prins sub o placa de beton | imaginea 2 Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că în interiorul utilajului, pe care cazuse o placă de beton se afla un angajat al unei societăţi care se ocupa cu demolarea clădirilor dezafectate, Daniel N., în vîrstă de 32 ani, decedat.

S-a acţionat mai bine de 2 ore cu un utilaj pentru îndepărtarea plăcii de beton, precum şi cu accesoriile de descarcerare în vederea extragerii conducătorului utilajului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.