Cadavru recuperat de pompieri dintr-un canal colector

Duminică, 26 Mai 2013Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Cadavru recuperat de pompieri dintr un canal colector | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Salonta au fost solicitați să intervină pentru recuperarea unui cadavru care a fost văzut plutind la suprafața apei unui canal colector din localitatea Avram Iancu. Drumul de acces a fost dificil, militarii străbătând peste 1 km de drum agricol plin de noroi. Pompierii au recuperat trupul neînsuflețit și aflat într-o stare avansată de descompunere

Duminică 26 mai a.c., ora 11.48, pompierii militari ai Detașamentului Salonta au fost solicitați de reprezentanți ai Poliției din municipiu, să intervină pentru recuperarea unui cadavru ce fusese zărit plutind pe apa unui canal colector din satul Avram Iancu. Militarii au intervenit cu un autocamion, o barcă pneumatică și o cange pentru a recupera trupul. Intervenția propriu-zisă a durat aproximativ 10 minute, cadavrul, nedientificabil, fiind apoi predat reprezentanților autorităților competente.

La intervenție au participat un echipaj de 9 pompieri, 2 ofițeri - lt.col. Marius Smolinschi - comandant Grup 3 de Intervenție Salonta si cpt. Dorel Mătiuț - comandantul Detașamentului de Pompieri Salonta - și 7 subofițeri. Pentru a ajunge la locul intervenției pompierii au fost nevoiți să străbată peste 1 km de drum agricol, plin de noroi. În aceste condiții autocamionul s-a deplasat cu greu până la canalul colector. La întoarcere, sub efectele unei ploi torențiale, camionul militarilor s-a împotmolit în noroi, aceștia fiind nevoiți să-l împingă pentru a-și putea continua drumul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.