Flăcări la acoperişul unei staţii PECO

Luni, 13 Mai 2013Covasna

Flacari la acoperisul unei statii PECO | imaginea 1 Sâmbătă, 11 mai a.c., la ora 09:53, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihai Viteazul‘‘ al Judeţului Covasna a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei staţii peco la intersecţia DN 11 cu DN13 E.

Detaşamentului de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce ameninţa să se extindă la pompele de alimentare alte staţiei peco.

În urma intervenţiei pompierilor militari, pericolul extinderii flăcărilor a fost înlăturat, iar în incendiu a ars acoperişul staţiei confecţionat din planşeu din beton cu învelitoare din carton asfaltat pe o suprafaţă de circa 150 de mp.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric cauzat de un cablu electric defect.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.