Incendiu la sediul Poliției Rutiere

Miercuri, 15 Mai 2013Covasna

Incendiu la sediul Politiei Rutiere | imaginea 1 Miercuri, 14 mai .c., în jurul orei 07:45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Mihai Viteazul" al Judeţului Covasna a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la sediul Serviciului Rutier din cadrul I.P:J. Covasna.

Detaşamentului de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru evacuarea fumului şi a gazelor și un echipaj SMURD, pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce se manifesta într-o încăpere de la parterul sediului.

În urma intervenţiei pompierilor militari, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, incendiul afectând un birou în care se afla aparatură informatică şi elemente de mobilier.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare de către o comisie de specialişti formată din pompieri şi criminalişti din cadrul I.P.J. Covasna.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.