Locuințe în flăcări

Duminică, 26 Mai 2013Dolj

Locuinte in flacari | imaginea 1 Joi, 23 mai a.c., ora 06.37, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în municipiul Craiova, pe strada Ulmului, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două anexe gospodăreşti, proprietatea lui Dumitru B., propagându-se la acoperişul locuinţei învecinate, proprietatea lui Chiriţă S..

Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta la anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi la podul casei învecinate, cu posibiliatea de propagare la vecinătăţi.

Din cauza unui scurtcircuit electric, cauzat de lăsarea unor aparate electrice sub tensiune şi nesupravegheate, au ars la proprietatea lui Dumitru B. anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp (magazie lemne, bucătărie vară confecţionată din lemn şi scândură cu învelitoare din tablă, aproximativ 1000 kg lemne foc, aproximativ 1000 kg grâu, aparate electrocasnice, 6 ml lemn din acoperişul anexei).

Din cauza propagării incendiului la proprietatea lui Chiriţă S., au ars, aproximativ 100 mp din acoperişul locuinţei confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă şi carton bituminat, aproximativ 40m² izolaţie termică exterioară şi s-a degradat tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.