Mansardă în flăcări

Vineri, 03 Mai 2013Dolj

Mansarda in flacari | imaginea 1 Pompierii militari ai Detaşamentului 2 Pompieri Craiova au fost solicitați, duminică, 28 aprilie, să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu în municipiul Craiova, str. Gârleşti. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de salvare de la înnălţime.

Ajunse echipajele au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la etajul 1 şi mansardă pe o suprafaţă de cca. 172 mp, construite din lemn şi acoperite cu ţiglă, dar cu posibilităţi de propagare la casele vecine.

În sprijinul colegilor de la Detaşamentul 2 Pompieri au fost chemate şi două echipaje de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova. Din cauza unui scurtcircuit electric la un conductor electri defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile au ars mobilier, obiecte vestimentare, aparate electrcasnice, locuinţa - etajul 1 şi mansarda pe o suprafata de cca. 172 mp.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21.00 şi au participat 3 ofiţeri şi 25 de subofiţeri, iar un echipaj a rămas la supraveghere până spre dimineaţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.