Placă de beton îndepărtată de pe faţada unui bloc din Slatina

Miercuri, 15 Mai 2013Olt

Placa de beton indepartata de pe fatada unui bloc din Slatina | imaginea 1 Pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit luni, 13 mai a.c., la ora 19.03, cu o autoscară mecanică, în Slatina, pe Bulevardul A.I. Cuza, pentru degajarea unei placi de beton de la un balcon aflat la etajul cinci al blocului V 29.

Aceasta era desprinsă de construcţie şi putea accidenta, în cazul în care ar fi căzut, persoanele care treceau prin zonă. Cu ajutorul autoscării mecanice şi a două cordiţe de salvare, militarii au reuşit să lege şi să coboare placa de beton, fiind astfel îndepărtat pericolul.

Pompierii reeamintesc pe această cale cetăţenilor şi administratorilor blocurilor că de întreţinerea clădirilor se ocupă proprietarii sau asociaţiile de proprietari, serviciile profesioniste intervenind numai în situaţiile în care există un pericol iminent.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.