Trei mașini avariate după ce o creangă a cazut pe acestea

Miercuri, 22 Mai 2013Olt

Trei masini avariate dupa ce o creanga a cazut pe acestea | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit vineri, 17 mai a.c., în jurul orei 7.00, cu o autospecială de stingere, dotată cu acesorii și utilaje specifice, în municipiul Slatina, strada Lămâiței, pentru degajarea unei crengi de copac, cazută pe trei autovehicule aflate în parcare.

Militarii ajunși la locul solicitării au constatat că două dintre autoturisme erau avariate ușor, cel de-al treilea fiind avariat în proporție de 40 % (plafon, parbriz, lunetă, stâlp partea dreaptă, ușa derapta-față). Cu ajutorul utilajelor și acesoriilor din dotare a fost tăiată și îndepărtată creanga de pe cele trei autovehicule avariate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.