Autoturism strivit sub camion

Vineri, 14 Iunie 2013Suceava

Autoturism strivit sub camion | imaginea 1 Marți, 11 iunie a.c., în jurul orei 8:50, trei echipaje de pompieri de la Detaşamentul Fălticeni au intervenit în urma producerii unui accident rutier, pe raza localităţii Buneşti, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion.

Anunţul venit pe numărul de urgenţă 112 menţiona că, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion, o persoană a rămas încarcerată.

La volanul autoturismului se afla o femeie, Cristina M. (29 ani), care a ieşit singură din habitaclu. Tânăra a fost preluată imediat de un echipaj de la ambulanţă, pentru acordarea primului ajutor medical. Din fericire, aceasta nu prezenta răni grave. Totuşi, pentru mai multă siguranţă, a fost transportată la Spitalul din Fălticeni.

Echipajele de pompieri au balizat zona şi au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (au balizat zona, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile).

După transportarea celor două autovehicule implicate în accident, pompierii au curăţat carosabilul de carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente neplăcute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.