Grav accident rutier

Vineri, 14 Iunie 2013Suceava

Grav accident rutier | imaginea 1 Vineri, 7 iunie a.c., ora 13.01, Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD în urma producerii unui accident rutier în municipiul Suceava, pe str. Mitropoliei.

La sosirea echipajelor s-au găsit două autovehicule care au intrat în coliziune.

Într-una dintre maşini se găseau două femei încarcerate. Victimele, Rodica V. (38 ani) şi Camelia O. (29 ani), au fost extrase de către pompierii militari, care au luat şi măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile).

Grav accident rutier | imaginea 2 Din acelaşi autovehicul au mai fost transportate la spital alte patru persoane, Maria C. (17 ani), Gheorghe F. (52 ani), Niculai J. (34 ani) şi Vasile C. (82 ani).

În celălalt automobil implicat în accident se aflau doi ocupanţi, dintre care doar şoferul, Gabriel I. (21 ani), a necesitat transportul la Unitatea de Primire Urgenţe.

La faţa locului a fost trimisă şi o autospecială de stins cu apă şi spumă, care a curăţat carosabilul de carburanţii şi lubrifianţii rezultaţi în urma coliziunii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.