Incendiu la fond forestier

Duminică, 23 Iunie 2013Suceava

Incendiu la fond forestier | imaginea 1 Sâmbătă, 22 iunie a.c., în jurul orei 15.00, militari ai Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrători de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Stampei şi de la Ocolul Silvic Privat Dorna Candrenilor, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, care a izbucnit la un fond forestier de pe raza comunei Poiana Stampei.

Flăcările s-au întins pe o suprafaţă de aproximativ un hectar şi au mistuit resturi de exploatare forestieră şi puieţi de molid. Forţele aflate la faţa locului au lichidat incendiul (la ora 23.55), înainte ca focul să ajungă la fondul forestier învecinat. Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui foc deschis în spaţii deschise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.