Intervenţii la inundaţii

Miercuri, 05 Iunie 2013Călărași

Interventii la inundatii | imaginea 1 Echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au acţionat timp de aproximativ 4 ore pentru evacuarea apei din trei gospodării, care au fost afectate de inundaţii, în urma precipitaţiilor abundente căzute într-un interval scurt de timp.

Prin intervenţiile lor eficiente, pompierii militari au reuşit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 de lei, limitând în timp optim riscul inundării locuinţelor mai multor cetăţeni

Două echipaje specializate din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitate, prin apelul unic de urgenţă 112, să acţioneze în data de vineri, 31 mai a.c., în intervalul orar 11.30 – 14.30, pe raza localităţii, pe străzile: Oituz şi 1907, pentru evacuarea apei din 3 gospodării cetăţeneşti.

Trebuie menţionat, de asemenea, că exista pericolul ca mai multe locuinţe, care erau construite din chirpici (pământ), să se surpe din cauza apei acumulate în exces în gospodării, însă printr-o intervenţie eficientă salvatorii au reuşit în timp util să înlăture această posibilitate.

Echipajele de pompieri profesionişti s-au deplasat la faţa locului cu autospeciale şi motopompe şi au acţionat pentru evacuarea apei timp de aproximativ 4 ore.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.