Pompierii au prevenit propagarea unui incendiu la un autoturism parcat în centrul istoric al Devei

Joi, 20 Iunie 2013Hunedoara

Pompierii au prevenit propagarea unui incendiu la un autoturism parcat in centrul istoric al Devei | imaginea 1 Pompierii deveni s-au deplasat, luni, 17 iunie a.c., cu o autospecială mixtă de lucru cu apă și spumă şi descarcerare, în centrul vechi al municipiului unde portarul unei instituţii publice a sesizat că în faţa imobilului este parcată o maşină care fumegă.

Deoarece proprietarul autoturismului nu se afla în zonă, pompierii au fost nevoiţi să deblocheze capota autoturismului pentru a ajunge la sursa incendiului. Din fericire, au reuşit această operaţiune fără utilizarea accesoriilor de descarcerare limitând astfel la maximum pagubele.

Sursa fumului se afla în zona blocului motor, pompierii lichidând rapid incendiul, în fază incipientă, cu ajutorul unui stingător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.