Stagiu de practică

Vineri, 14 Iunie 2013Maramureș

Stagiu de practica | imaginea 1 Doi studenţi din anul IV al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “A.I.Cuza” şi cinci elevi din anul I al Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti au început săptămâna aceasta stagiille de practică în cadrul subunităţilor I.S.U. Maramureş.

Viitorii ofiţeri îşi vor desfăşura stagiul, cu durata de două săptămâni, în cadrul Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare. Elevii subofiţeri, dintre care doi au fost repartizaţi la Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare şi câte unul la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, Secţia de Pompieri Vişeu de Sus şi Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş, vor avea un stagiu de o lună.

În perioada petrecută împreună cu pompierii maramureşeni, studenţii Facultăţii de Pompieri şi elevii Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă se vor familiariza cu activităţile desfăşurate în cadrul subunităţilor ISU Maramureş, cu tehnica de luptă şi echipamentele din dotare.

Stagiu de practica | imaginea 2