Baloți de fân în flăcări

Luni, 29 Iulie 2013Bihor

Baloti de fan in flacari | imaginea 1 Vineri, 26 iulie a.c., în jurul orei 16.00, pompierii militari ai Gărzii Tinca au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Tăut, comuna bihoreană Batâr. Militarii s-au luptat mai bine de 5 ore cu flăcările ce cuprinseseră zeci de baloți de fân.

Pompierii militari, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Batâr, au acționat pentru lichidarea flăcărilor, ce cuprinseseră zeci de baloţi de fân depozitaţi pe o platformă de beton. Intervenția promptă a reușit să stopeze propagarea incendiului la un adăpost de animale aflat în imediata vecinătate a baloților de fân incendiați. În urma incendiului au ars cca 40 baloți de fân. Cel mai probabil, cauza incendiului o constituie folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.