Bărbat din Simeria, dispărut în râul Mureş, căutat de pompieri

Luni, 22 Iulie 2013Hunedoara

Barbat din Simeria  disparut in raul Mures  cautat de pompieri | imaginea 1 Pompierii Detaşamentului din Deva au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea unui bărbat posibil înecat în râul Mureş, pe raza localităţii Simeria, în apropierea parcului dendrologic.

Bărbatul de 52 de ani, aflat, duminică, 22 iulie a.c., la plajă cu familia şi prietenii, a vrut să se răcorească şi a intrat în Mureş. După câteva minute a fost luat de curent şi a dispărut în apă. Un echipaj de pompieri cu o barcă cu motor a căutat trupul bărbatului, utilizând echipamentul destinat acestor operaţiuni şi procedând la observarea vegetaţiei de pe mal.

Cum corpul nu a fost găsit şi nici nu a fost scos la suprafaţă de apă, pompierii au reluat, în această dimineaţă, căutările. La operaţiune participă o echipă de pompieri de la Detaşamentul din Deva, care patrulează cu o barcă, pe un segment de câţiva kilometri, în aval de locul în care bărbatul a fost văzut înotând în Mureş.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.