Bătrân înecat într-un lac

Vineri, 26 Iulie 2013Dolj

Batran inecat intr un lac | imaginea 1 Joi, 26 aprilie a.c., în jurul orei 19.34, Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Craiova au intervenit cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi unul de salvare cu un autocamion şi o barcă pneumatică, în comuna Malu Mare, sat Preajba, pentru scoaterea unei persoane, Aurel B., în vârstă de 72 ani, care a intrat cu calul şi căruţa în lacul comunal.

Acesta a dorit să umple un butoi de apă pentru udat, dar calul s-a speriat intrând în apă adâncă de aproximativ 3 m, iar căruţa s-a răsturnat peste acesta.

Bătrânul a fost scos la mal de către cetăţeni în aproximativ 12 min, până la sosirea forţelor de intervenţie, fiind declarat decedat prin stop cardio-respirator depăşit prin înec, de către doctorul echipajului de terapie intensivă.

Echipa de salvare din cadrul Detașamentului 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o barcă pneumatică şi un autocamion pentru scoaterea din lacul comunal a calului înecat şi căruţei, acţionând prin ancorarea căruţei cu o cange legată de o funie şi tragerea atelajului până la mal.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.