Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului

Vineri, 12 Iulie 2013Argeș

Incendiu la o fabrica de prelucrare a lemnului | imaginea 1 Marți, 9 iulie a.c., ora 06.54, pompierii militari ai Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru prelucrare a lemnului, aparţinând unei societăţi comerciale. La intervenţie a participat şi SVSU Domneşti cu un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă.

Militarii au intervenit cu un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti şi două echipaje cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în comuna Coşeşti, sat Leiceşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru prelucrare a lemnului, aparţinând unei societăţi comerciale. La intervenţie a participat şi SVSU Domneşti cu un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă.

Au ars: aproximativ 23 mc material lemnos, aproximativ 8 mc rumeguş, structura din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp, utilaje pentru prelucrare a lemnului.

S-au degradat: învelitoarea din tablă a acoperişului, structura metalică a halei, utilaje de prelucrare a lemnului. Sursa: efectul termic al curentului electric. Împrejurarea:aparate tehnologice lăsate sub tensiune.

Incendiu la o fabrica de prelucrare a lemnului | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.