Intervenţie pentru căutarea unei persoane înecate

Vineri, 12 Iulie 2013Călărași

Interventie pentru cautarea unei persoane inecate | imaginea 1 Un echipaj profesionist de căutare - salvare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat să intervină, cu o barcă pneumatică, pentru căutarea unui tânăr în vârstă de 29 de ani, care s-a înecat într-o baltă din localitatea Săruleşti (crescătorie de peşte)

Sâmbătă, 6 iulie a.c., ora 11.49, pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Săruleşti, la o baltă de agrement (crescătorie de peşte), pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, Ionuţ O., care se înecase.

Pompierii militari au intervenit în acest caz cu un autocamion, o barca pneumatică de salvare, o cange şi un rac cu cordiţă.

Operaţiunile de căutare - salvare a persoanei înecate s-au desfăşurat timp de aproximativ o oră şi 30 de minute, echipajul de pompieri găsind trupul neînsufleţit al persoanei înecate (cu rigiditate cadaverică), pe care au l-au scos pe mal şi l-au predat unui echipaj de poliţie.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.