Două persoane înecate

Luni, 12 August 2013Suceava

Doua persoane inecate | imaginea 1 Echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, sâmbătă, 10 august a.c., pentru recuperarea a două persoane înecate, una în râul Suceava, pe raza localităţii Mihoveni, şi a doua, în lacul de acumulare de la Lipoveni.

Cazurile au fost anunţate la o diferenţă de două minute între ele, începând cu ora 14:30.

La Mihoveni, pompierii au scos din albia râului Suceava, cu mijloacele din dotare, trupul unui bărbat, neidentificat, cu vârsta de aproximativ 35 de ani.

Doua persoane inecate | imaginea 2 Echipajul de scafandri de la Detaşamentul Suceava l-a căutat pe Constantin C. (53 ani), care, după declaraţiile martorilor aflaţi la faţa locului, a dispărut sub apă în timp ce încerca să traverseze înot lacul de acumulare de la Lipoveni.

După aproximativ 50 de minute de la scufundare, scafandrii au găsit trupul neînsufleţit, la distanţă de aproximativ 20 de metri de mal, la o adâncime de patru metri. În ambele misiuni, cadavrele au fost predate autorităţilor abilitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.