Incendiu de proporții la Liceul Agricol din Urziceni

Marți, 20 August 2013Ialomița
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Incendiu de proportii la Liceul Agricol din Urziceni | imaginea 1 Un incendiu de proporții a izbucnit marți, 20 august a.c., în jurul orei 13.00, la Grupul Școlar Agricol din Urziceni. Flăcările au cuprins un corp de clădire având o suprafață de peste 900 mp care adăpostea 4 săli de clasă, o camera, un magazin și o sală de grădiniță. La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Secției Urziceni, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, intervenind prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Intervenția a fost condusă de prim-adjunctul inspectorului-șef al I.S.U. Ialomița, col. Ciompec Dan. După mai bine de 4 ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit lichidarea incendiului și au împiedicat extinderea flăcărilor la o altă clădire, aflată la cca 30 m distanță de imobilul în flăcări. În urma incendiului au ars aproximativ 600 mp de acoperiș și plafon. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Ialomița, lt. George Damian în clădire nu se afla nicio persoană în momentul izbucnirii incendiului, nimeni nefiind rănit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.