Locuință în flăcări

Vineri, 02 August 2013Vâlcea

Locuinta in flacari | imaginea 1 Joi, 1 august a.c., la ora 11.10, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria Ilenei C. din comuna Costeşti, satul Costeşti.

Au ars : acoperişul şi tavanul casei de locuit, construite din lemn şi tencuială, pe o suprafaţă de 100 mp., un depozit furaje pe o suprafaţă de 28 mp., un atelier de tâmplărie pe o suprafaţă de 16 mp., un adăpost pentru animale pe o suprafaţă de nouă mp., o magazie pe o suprafaţă de opt mp. După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la gospodăriile învecinate.

Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat după ce vecinul păgubitului ar fi lăsat un foc nesupravegheat în apropierea depozitului de furaje.

Conform primelor estimări, valoarea pagubelor totalizează circa 200.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate aproximativ 150.000 de lei.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.