Minor decedat după ce planșeul unei case s-a prăbușit peste el

Vineri, 16 August 2013Maramureș

Minor decedat dupa ce planseul unei case s a prabusit peste el | imaginea 1 Vineri, 16 august a.c., echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. şi cel de descarcerare grea al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit, în jurul orei 10.25, pe raza localităţii Nistru, la descarcerarea unui tânăr în vârstă de 16 ani, care era prins sub planşeul unei clădiri părăsite.

Operaţiunile au fost coordonate de către lt.col. Ioan Mureşan, şef centru operaţional al I.S.U. fiind prezent și Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş.

Pentru că pereţii construcţiei erau şubrezi şi se puteau prăbuşi peste salvatorii care încercau să degajeze victima, prefectul Anton Rohian a ordonat aducerea la faţa locului a unui buldoexcavator. Din nefericire, după îndepărtarea planşeului de pe victimă, aceasta a fost găsită decedată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.