Paraclisul unei biserici, cuprins de flăcări

Joi, 22 August 2013Suceava

Paraclisul unei biserici  cuprins de flacari | imaginea 1 Miercuri, 21 august, în jurul orei 18:30, pompierii Detașamentului Suceava au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Paraclisul Bisericii Ortodoxe "Nașterea Sfântului Ioan", din satul Stamate, comuna Fântânele.

Pompierii militari au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100mp la acoperiş, cu pericol de propagare la biserica din curte şi la o locuinţă învecinată. Au ars suportul învelitorii din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. şi s-au degradat covoare, icoane, obiecte bisericeşti, electronice.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric produs de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Paraclisul unei biserici  cuprins de flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.