Reziduuri petroliere în flăcări

Sâmbătă, 10 August 2013Vâlcea

Reziduuri petroliere in flacari | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi joi, 8 august a.c., la ora 14.09 pentru stingerea unui incendiu produs în comuna Orleşti, satul Orleşti, la două batale de reziduuri petroliere în suprafaţă totală de aproximativ 1600 mp.

După aproximativ o oră, de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei incendiul a fost stins. Conform primelor estimări, valoarea pagubelor totalizează circa 10.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate aproximativ 120.000 de lei.

Cercetările preliminarii arată că flăcările ar fi izbucnit după ce persoane necunoscute au folosit focul pentru igienizarea a patru hectare de mirişte, focul fiind lăsat nesupravegheat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.