Combină în flăcări

Luni, 16 Septembrie 2013Călărași

Combina in flacari | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit în localitatea Raşi, comuna Sălcioara, judeţul Ialomiţa, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără la nivelul unei combine agricole. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza frecării produse la nivelul curelelor şi mecanismelor utilajului agricol aflat în funcţiune.

Joi, 12 septembrie a.c., ora 14.08, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Raşi, comuna Sălcioara, judeţul Ialomiţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui utilaj agricol (combină). Proprietate individuală, aparţinând lui Ionel S.

Combina in flacari | imaginea 2 La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul compartimentului motor şi la anvelopele utilajului agricol. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza frecării produse la nivelul unor curele şi a mecanismelor combinei agricole, care efectua lucrări de recoltare în câmp.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei Lehliu Gară s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră. În urma incendiului a ars combina agricolă în proporţie de 80 %, valoarea pagubelor fiind estimată la valoarea de 50.000 de lei, echipajul profesionist de stingere reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 25.000 de lei, limitându-se posibilitatea extinderii incendiului şi la alte bunuri materiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.