Început de incendiu la un restaurant din Botoşani

Luni, 09 Septembrie 2013Botoșani

Inceput de incendiu la un restaurant din Botosani | imaginea 1 Un ventilator lăsat sub tensiune şi nesupravegheat, montat pe geamul unui restaurant de pe strada George Enescu din municipiul Botoşani, a luat foc joi, 5 septembrie a.c., în urma unui scurtcircuit. Flăcările au fost observate de un trecător care, după ce a anunţat pompierii, a intervenit pentru stingerea flăcărilor.

În scurt timp, acestuia i s-au alăturat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea ventilatorul, iar restaurantul era plin cu fum. S-a intervenit pentru stingerea flăcărilor şi evacuarea fumului din imobil. Prin intervenţia lor, pompierii au limitat valoarea pagubelor la cca.1.000 de lei. A ars ventilatorul şi s-au degradat trei geamuri termopan, un scaun, o masă şi o perdea. S-au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei. În momentul producerii incendiului nu erau persoane în local.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.