Intervenţie cu descarcerare: un autocamion încărcat cu floarea-soarelui s-a răsturnat pe DN 3A

Miercuri, 11 Septembrie 2013Călărași

Interventie cu descarcerare  un autocamion incarcat cu floarea soarelui s a rasturnat pe DN 3A | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit cu două echipaje în localitatea Ogoru, comuna Dor Mărunt, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor unui conducător auto, care s-a răsturnat cu un autocamion pe DN 3A.

Luni, 9 septembrie a.c. ora 12.33, un echipaj specializat de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Ogoru, comuna Dor Mărunt, pe DN 3A, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor unui conducător auto, care în timp ce conducea un autocamion cu remorcă înmatriculat în judeţul Galaţi) încărcat cu floarea-soarelui, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat peste gardul unei gospodării cetăţeneşti.

La sosirea echipajelor profesioniste de descarcerare şi de acordare a primului ajutor SMURD, autocamionul era răsturnat pe partea laterală stângă, în interiorul cabinei capului tractor aflându-se doar şoferul, Marius S., în vârstă de 26 de ani, încarcerat, care avea membrul superior stâng prins sub angrenajul cabinei. Echipajele de pompieri au intervenit rapid şi au extras conducătorul auto din vehicul, i-au acordat ajutor medical şi l-au transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Lehliu Gară, fiind în afara oricărui pericol.

Pompierii militari împreună cu reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate au reuşit de asemenea cu ajutorul unui utilaj greu, de tip Wola, să repună autocamionul pe roţi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.