Sprijin logistic pentru misiunile de salvare desfăşurate în judeţul Galaţi

Duminică, 15 Septembrie 2013București

Sprijin logistic pentru misiunile de salvare desfasurate in judetul Galati | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti continuă să susţină eforturile colegilor pompieri din zonele afectate de inundaţii, oferind sprijin logistic şi de personal. Sâmbătă, 14 septembrie a.c., ora 14:10, un autoturism 4x4 şi două autocamioane au început deplasarea către judeţul Galaţi, unde vor transporta două motopompe de mare capacitate (debit de 22.000 litri/minut), precum şi opt pompieri pregătiţi pentru desfăşurarea misiunii de extragere a apei din gospodării sau din zonele cu acumulare foarte mare de apă.

De altfel, încă de joi seara au fost trimise din Bucureşti către Galaţi două instalaţii de potabilizare a apei şi o pompă submersibilă, care au asigurat până în acest moment 50.000 litri de apă necesari pentru consumul oamenilor şi animalelor din localitatea Cuca.

În cazul în care va fi necesar sprijinul nostru şi pe parcursul zilelor viitoare, I.S.U. Bucureşti este în măsură să reacţioneze prompt pentru a oferi mijloace logistice şi resurse umane pentru înlăturarea efectelor negative produse de inundaţii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.