Autotren lovit de un tren

Joi, 17 Octombrie 2013Hunedoara

Autotren lovit de un tren | imaginea 1 Miercuri, 16 octombrie a.c., în jurul orei 8.00, dispeceratul, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara, a fost sesizat prin 112 despre producerea unui accident feroviar, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea hunedoreană Baia de Criş, în care a fost implicat trenul regio 14.442, care circula pe ruta Ineu – Brad şi un autotren.

În cel mai scurt timp s-a deplasat la locul accidentului, atât, un echipaj de pompieri, de la Staţia de Pompieri Brad, cu o autospecială mixtă de intervenţie dotată cu accesorii de descarcerare şi stingere, cât şi o echipă de prim ajutor.

Forţele de intervenţie s-au asigurat că niciunul dintre cei 11 călători din trenul regio şi nici mecanicul locomotivei sau şoferul autotrenului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii.

Trenul, format din locomotivă şi două vagoane, circula cu viteza redusă când a lovit autotrenul, încărcat cu mozaic, pe care l-a târât aproximativ 10 metri pe terasamentul căii ferate. Circulaţia feroviară, pe tronsonul Ineu – Brad, a fost blocată până când autotrenul a fost evacuat de pe terasament cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.