Căruţă cu cal căzută în râul Olt

Marți, 15 Octombrie 2013Covasna

Caruta cu cal cazuta in raul Olt | imaginea 1 În cursul zilei de duminică, 13 octombrie a.c., dispeceratul comun ISU - SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre faptul că, în localitatea Hăghig se află căzut în albia râului Olt, de aproximativ 6 zile, un atelaj hipo. Un echipaj de pompeiri din cadrul Detaşamentului de Pompieri s-a deplasat la faţa locului, dar din cauza adâncimii apei şi a distanţei mari faţă de malul râului, aproximativ 15 metri, au întrerupt intervenţia fiind nevoie de echipa de scafandri a inspectoratului.

În cursul dimineţii de luni, 14 octombrie a.c., echipa de scafandri şi un echipaj de pompieri dotat cu o barcă pneumatică din cadrul Detașamentului de Pompieri au reluat intervenţia, iar după aproximativ 20 de minute, pompierii şi scafandri militari, au reuşit cu ajutorul unui troliu de tracţiune din dotarea autospecialei să tragă la mal atelajul hipo şi calul mort.

Caruta cu cal cazuta in raul Olt | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.