Doi morți în urma unui accident rutier pe DN17

Duminică, 20 Octombrie 2013Suceava

Doi morti in urma unui accident rutier pe DN17 | imaginea 1 Vineri, 18 octombrie a.c., ora 19:19, Garda de Intervenţie Gura Humorului a fost solicitată să intervină la un accident rutier produs între localităţile Ilişeşti şi Păltinoasa, pe DN17. În urma coliziunii frontale dintre un minibus si un autoturism au rezultat trei victime încarcerate. Toate cele trei persoane proveneau din autoturism.

Echipajele pompierilor au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori, concomitent cu accesul la victimele încarcerate şi extragerea acestora.

Din nefericire, pentru şofer (29 ani) şi pasagera (25 ani) situată pe locul din faţă-dreapta nu s-a mai putut face nimic, medicul SAJ declarând decesul celor doi. Pe locul din spate al autoturismului se afla o adolescentă (15 ani) căreia, după descarcerare, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spitalul judeţean pentru investigaţii de specialitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.