Gospodărie incendiată intenționat

Vineri, 04 Octombrie 2013Bihor

Gospodarie incendiata intentionat | imaginea 1 În cursul zilei de joi, 03 octombrie a.c., în jurul orei 16.20, Staţia de Pompieri Valea lui Mihai a fost solicitată să intervină la un incendiu produs la o gospodărie situată în localitate. Echipajele de pompieri militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce se manifesta la un acaret din cadrul gospodăriei, precum şi pentru protecţia locuinţei aflate în apropierea construcţiei afectate de flăcări.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil, în mod intenţionat, au ars acoperişul din lemn cu învelitoare de stuf al şopronului, pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, circa 1,5 tone paie şi aproximativ doi metri pătraţi material lemnos.

Gospodarie incendiata intentionat | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.