Incendiu la o hală din apropierea municipilui Slobozia

Luni, 14 Octombrie 2013Ialomița

Incendiu la o hala din apropierea municipilui Slobozia | imaginea 1 O hală de aproximativ 2000 mp ce aparţine unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Slobozia, ce are ca obiect de activitate reciclarea de deşeuri, a fost cuprinsă de flăcări în dimineaţa zilei de duminică, 13 octombrie a.c.. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de scânteile produse în urma reacţiei chimice dintre mai multe substanţe combustibile.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, care au acţionat timp de aproximativ 2 ore pentru lichidarea flăcărilor. În urma incendiului au ars cca. 40 t spray auto, 13 t sulfatanţi, 400 l ulei uzat, 800 kg de var şi a fost distrusă hala în proporţie de 60%.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.