Incendiu la o magazie de lemne

Vineri, 04 Octombrie 2013Călărași

Incendiu la o magazie de lemne | imaginea 1 Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit pe raza localităţii Modelu, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violenţă şi cu fum dens la o magazie de lemne. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei soţiei proprietarului, care a depozitat material incandescent(jar) în apropierea materialelor combustibile. Pompierii militari au reuşit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 3.000 de lei.

Joi, 3 octombrie a.c., ora 14.51, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Modelu, pe strada Flacăra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei anexe gospodăreşti (magazie de lemne), proprietate individuală, aparţinând lui Viorel G. La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul întregii magazii de lemne, în care se aflau materiale combustibile (lemn şi plastic). Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului de către pompieri militari, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei soţiei proprietarului, care a depozitat material incandescent (jar) în apropierea materialelor combustibile din magazia de lemne.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat la această intervenţie, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră. În urma incendiului au ars: 5 metri cubi lemne de foc, materiale plastice, un cauciuc şi o uşă din lemn, valoarea pagubelor a fost estimată la valoarea de 3.000 de lei, echipajul profesionist de stingere reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.