Incendiu la un adăpost de animale

Joi, 17 Octombrie 2013Bihor

Incendiu la un adapost de animale | imaginea 1 Marţi, 15 octombrie a.c., în jurul orei 16.05, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a fost sesizat, prin intermediul numărului unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la un adăpost de animale din cadrul unei gospodării situate în localitatea Alparea.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri, care au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului ce se manifesta la nivelul podului şi acoperişului grajdului. Pompierii militari au împiedicat propagarea flăcărilor la întregul acoperiş şi la locuinţa situată în apropiere, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Evenimentul, generat cel mai probabil de un trăsnet, s-a soldat cu arderea unei suprafeţe de aproximativ 15 metri pătraţi acoperiş şi a circa 1000 kilograme fân.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.