Incendiu la un depozit de haine

Vineri, 18 Octombrie 2013Vâlcea

Incendiu la un depozit de haine | imaginea 1 Joi, 17 octombrie a.c., la ora 03.29, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de îmbrăcăminte în comuna Budeşti. Până la stingerea incendiului, au ars: obiectele de îmbrăcăminte depozitate şi ambalajul acestora, precum şi acoperişul corpului de clădire cu două nivele, construit din lemn cu învelitoare din carton asfaltat, pe circa 80 mp.

S-au spart ferestrele aferente clădirii, s-a prăbuşit o parte din peretele faţadei şi a fost degradat un autoturism (bara spate parţial topită, uşile de pe aceeaşi parte curbate şi cu vopseaua arsă) parcat lângă depozit. S-a reuşit limitarea extinderii focului la o casă de locuit şi o altă clădire a proprietarului construcţiei incendiate.

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj SAJ pentru a transporta la spital un bărbat, care a suferit arsuri de gradele I-II pe faţă şi abdomen, precum traumatisme cranio-faciale şi la umăr. Cauza probabilă şi evaluarea pagubelor sunt în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.