Locuință în flăcări de la un scurtcircuit

Marți, 22 Octombrie 2013Bihor

Locuinta in flacari de la un scurtcircuit | imaginea 1 În dimineaţa zilei de marţi, 22 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe strada Nicolae Labiş din municipiu. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la adresa indicată de apelant, flăcările se manifestau la întregul acoperiş şi în interiorul locuinţei, existând pericolul propagării acestora la casa ce avea un perete comun cu locuinţa afectată de incendiu.

Pompierii militari au organizat două sectoare de acţiune pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv pentru protecţia locuinţei învecinate.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Ca urmare a producerii incendiului au ars aproximativ 50 metri pătraţi acoperiş, planşeul din lemn al construcţiei şi deşeuri depozitate în interiorul acesteia (hârtie, lemn, materiale plastice şi textile). Echipajele de pompieri militari au reuşit să împiedice extinderea flăcărilor la locuinţa învecinată. salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.