Explozie la un restaurant din Caracal

Miercuri, 13 Noiembrie 2013Olt

Explozie la un restaurant din Caracal | imaginea 1 Dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat vineri, 08 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, despre producerea unei explozii la un resturant din municipiul Caracal. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță.

În urma exploziei, care nu a fost urmată de incendiu, au fost rănite trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin. Bărbatul rănit, Ștefan B., de 27 de ani, angajat al restaurantului, a fost preluat de echipajul SJA, conștient, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 80 % din suprafața corporală și transportat la spitalul din Caracal. Pacientul a fost transportat ulterior, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Explozie la un restaurant din Caracal | imaginea 2 Cea de-a doua victimă, Silvia G., de 51 de ani, a fost transporată la spitalul din Caracal, prezentând arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50% din suprafața corporală. Cadrele medicale au hotărât transferul acesteia la Spitalul Nr. 1 Craiova. A treia victimă, Mihaela H., de 22 de ani, a fost transportată la spitalul din Caracal, cu arsuri de gradul I la nivelul feței.

În urma deflagrației, au fost distruse: geamurile și tâmplăria restaurantului, s-au prăbușit structura metalică a acoperișului și acoperișul, pe circa 50 mp și acoperișul și tavanul bucătăriei, pe circa 15 mp. Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că explozia s-a produs din cauza manevrării greșite a unei butelii de aragaz.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.