Gospodărie în flăcări la Cârlibaba

Miercuri, 27 Noiembrie 2013Suceava

Gospodarie in flacari la Carlibaba | imaginea 1 Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cârlibaba au intervenit miercuri, 27 noiembrie a.c., ora 9.18, cu două autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Ştefaniei D., în comuna Cârlibaba.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă (Parter+Mansardă).

Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi, două camere de la mansardă, pe 50 de metri pătraţi, trei anexe, pe 35 metri pătraţi, 20 de metri cubi lemn de foc şi 18 metri cubi lemn de construcţii.

Incendiul a fost lichidat la ora 12 şi, cel mai probabil, a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. Pompierii au salvat restul casei, mobilier şi alte bunuri materiale. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Gospodarie in flacari la Carlibaba | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.