Incendiu la disco club

Vineri, 22 Noiembrie 2013Călărași

Incendiu la disco club | imaginea 1 Detaşamentul de pompieri Călăraşi a intervenit pe raza localităţii Cuza Vodă, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violenţă şi cu fum dens la garderoba şi magazia unui disco club.

Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului de către pompieri militari şi poliţie, incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Pompierii au reuşit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei, valoarea pagubelor fiind în curs de stabilire.

Joi, 21 noiembrie a.c., ora 05.24, cinci echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Cuza Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un disco club. La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la garderoba, magazia şi sala clubului, pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului de către pompieri militari, incendiul a izbucnit datorită folosirii intenţionate a sursei de aprindere.

Incendiu la disco club | imaginea 2 Patru echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie, sub comanda directă a inspectorului şef al I.S.U.J. Călăraşi, cu 4 autospeciale de stingere cu apă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 5 ore.

În urma incendiului au ars: mobilier, aparatură electrocasnică, instalaţia de ventilat, 5 mc grinzi din lemn şi 100 mp astereală din lemn. Valoarea pagubelor este în curs de stabilire, echipajele profesioniste de stingere reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.