Incendiu la două gospodării din Cocora

Vineri, 01 Noiembrie 2013Ialomița

Incendiu la doua gospodarii din Cocora | imaginea 1 În după-amiaza zilei de joi, 31 octombrie a.c., trei adăposturi de animale, o magazie de lemne şi patru şire de furaje ce se aflau în două gospodării de pe raza localităţii Cocora au fost distruse de flăcări.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de scânteile provenite de la un aparat de sudură, iar extinderea flăcărilor a fost favorizată de vântul puternic şi de gradul ridicat de uscăciune al furajelor.

Pompierii de la Garda Slobozia s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, iar în ajutorul acestora au sărit membrii SVSU Reviga şi cetăţenii. Aceştia au reuşit lichidarea flăcărilor ce ameninţau să se extindă la locuinţele oamenilor după aproximativ o oră şi jumătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.