Jocul copiilor cu focul, cauză de incendiu

Marți, 05 Noiembrie 2013Bihor

Jocul copiilor cu focul  cauza de incendiu | imaginea 1 Sâmbătă, 02 noiembrie a.c., în jurul orei 08.40, echipajele Detaşamentului de Pompieri Salonta au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în sufrageria unei locuinţe situate în localitatea Ianoşda.

Pompierii militari au acţionat cu operativitate, reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la celelalte încăperi şi să limiteze pagubele la aproximativ 10 kilograme materiale textile (o perdea, articole de îmbrăcăminte şi un covor).

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jocul unui copil cu focul (o fetiţă în vârstă de patru ani lăsată nesupravegheată). Din fericire nu au existat persoane rănite.

Jocul copiilor cu focul  cauza de incendiu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.