Afumătoare în flăcări

Miercuri, 18 Decembrie 2013Bihor

Afumatoare in flacari | imaginea 1 Sâmbătă, 14 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, forţele de intervenţie ale Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o afumătoare din cadrul unei gospodării situate în Nojorid.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la trei acareturi amplasate în curtea gospodăriei: o afumătoare, un adăpost de animale (cele două construcţii având acoperiş comun) şi o magazie de lemne. Pompierii militari au organizat două sectoare de lucru, acţionând concomitent pentru localizarea şi lichidarea tuturor focarelor, respectiv pentru protecţia locuinţei situate în apropiere.

Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o neprotejarea termică corespunzătoare, au ars: afumătoarea, o magazie din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 12 metri pătraţi, circa doi metri cubi lemne de foc, aproximativ 15 metri pătraţi acoperiş grajd şi circa două tone fân.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.