Flăcări la acoperişul unei fabrici

Marți, 10 Decembrie 2013Covasna

Flacari la acoperisul unei fabrici | imaginea 1 Vineri, 6 decembrie a.c., la ora 07:08, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Mihai Viteazul" al Judeţului Covasna a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei fabrici de peleţi de pe strada Constructorilor din municipiul Sfântu Gheorghe.

Detaşamentul de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce ameninţa să se extindă la halele învecinate.

În urma intervenţiei pompierilor militari, pericolul extinderii flăcărilor a fost înlăturat , iar în incendiu a ars acoperişul halei confecţionat din lemn cu învelitoare din placă de fibră ondulată pe o suprafaţă de circa 300 de mp.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scântei provenite de la un coş de fum deteriorat.

Flacari la acoperisul unei fabrici | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.