Garaj în flăcări

Miercuri, 11 Decembrie 2013Bihor

Garaj in flacari | imaginea 1 Vineri, 6 decembrie a.c., între orele 11.15 - 12.30, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Nojorid.

La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent la un garaj şi o construcţie anexă construită în prelungirea acestuia, precum şi la acoperişul casei învecinate.

Evenimentul, determinat cel mai probabil de o afumătoare improvizată, s-a soldat cu pagube materiale constând în aproximativ 70 metri pătraţi din acoperişul de lemn al garajului şi al bucătăriei de vară din cadrul gospodăriei. Flăcările au afectat şi acoperişul casei învecinate, pe o suprafaţă de circa 30 metri pătraţi, circa 16 metri liniari pazie şi aproximativ 16 metri liniari burlan.

Garaj in flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.