Incendiu de la un coș de fum

Luni, 02 Decembrie 2013Vrancea

Incendiu de la un cos de fum | imaginea 1 Trei echipaje de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o locuinţă din comuna Goleşti în prima zi a lunii decembrie.

Evenimentul a fost anunţat la dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. în jurul orei 10.30 şi imediat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani s-au deplasat la proprietatea lui Mihăiţă D.

La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei de tip P+1, construit din astereală de lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Evenimentul a fost lichidat în limitele găsite, împiedicându-se propagarea flăcărilor la construcţiile învecinate.

Incendiu de la un cos de fum | imaginea 2 Din cauza temperaturii degajate şi în urma acţiunii apei s-a deteriorat planşeul de la etajul imobilului confecţionat din rigips. Din fericire, nu au fost persoane rănite, iar datorită intervenţiei operative au fost salvate din calea flăcărilor bunurile materiale din încăperile de la parterul şi etajul locuinţei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile a stat la baza producerii acestui eveniment.

Incendiu de la un cos de fum | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.