Incendiu la locuință

Duminică, 15 Decembrie 2013Bihor

Incendiu la locuinta | imaginea 1 În cursul zilei de joi, 12 decembrie a.c., în jurul orei 13.05, echipajele de pompieri militari au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o locuinţă situată pe strada Făgetului din municipiul Oradea.

La locul indicat de apelantul numărului unic 112, s-au deplasat cu operativitate echipajele Detaşamentului 1 Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, precum şi echipajul de paramedici al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu violenţă atât la parter, cât şi la etajul 1 al locuinţei, existând pericol de propagare la casa situată în imediata apropiere. Timp de aproximativ o oră şi jumătate, pompierii militari au acţionat pentru localizarea şi lichidarea tuturor focarelor existente, precum şi pentru înlăturarea efectelor negative produse de incendiu. Echipajul de prim ajutor calificat prezent la faţa locului, a acordat îngrijirile necesare proprietarei locuinţei, care se intoxicase cu fum înainte de a reuşi să iasă din locuinţa cuprinsă de flăcări.

Pagubele înregistrate au constat în mobilierul locuinţei, polistirenul din interiorul casei, pe o suprafaţă de circa 160 metri pătraţi, uşi din lemn, două aparate electronice şi de birotică, instalaţia electrică, centrala termică pe curent şi documente. Cercetările efectuate au indicat drept cauza probabilă a evenimentului, un tablou de distribuţie cu defecţiuni sau suprasolicitat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.