Incendiu la o fabrică din Întorsura Buzăului

Miercuri, 11 Decembrie 2013Covasna

Incendiu la o fabrica din Intorsura Buzaului | imaginea 1 Miercuri, 11 decembrie a.c., la ora 00:22, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Mihai Viteazul" al Judeţului Covasna a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei fabrici de ţiglă de pe strada Bisericii din oraşul Întorsura Buzăului.

Pichetul de Pompieri Întorsura Buzăului a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce ameninţa să se extindă la întreaga fabrică.

În urma intervenţiei pompierilor militari, pericolul extinderii flăcărilor a fost înlăturat , iar în incendiu a ars acoperişul halei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 120 de mp, iar în urma prăbuşirii acestuia a fost afectat tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp şi mobila din spaţiile destinate birourilor şi vestiarelor.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic provenit de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Incendiu la o fabrica din Intorsura Buzaului | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.