Misiune de căutare a doi bărbați prinși sub un mal de pământ, finalizată după mai bine de 14 ore

Vineri, 06 Decembrie 2013Olt

Misiune de cautare a doi barbati prinsi sub un mal de pamant  finalizata dupa mai bine de 14 ore | imaginea 1 Peste 40 de pompieri, militari și civili, au participat joi, 05 decembrie a.c., timp de mai bine de 14 ore, la misiunea de căutare a doi bărbați surprinși de surparea unui mal de pământ în comuna Coteana.

Cele două persoane se aflau într-o conductă cu diametrul de 2,6 metri, care se afla îngropată în pământ, la o adâncime de circa 3 metri.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Slatina, Grupa Operativă a ISU Olt și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Coteana, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de descarcerare, un autocamion de intervenție și un buldoexcavator al SVSU Coteana, sub conducerea și coordonarea domnului Prefect la județului Olt și domnului Inspector Șef al ISU Olt.

Misiune de cautare a doi barbati prinsi sub un mal de pamant  finalizata dupa mai bine de 14 ore | imaginea 2 Intervenția a avut un grad foarte ridicat de dificultate și s-a finalizat în jurul orei 16.00, după mai bine de 14 ore de acțiune continuă. Din păcate, cei doi bărbați, Nicolae M., de 30 de ani și C.C., de 17 ani, au fost găsiți, decedați, sub malul de pământ.

Pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și curajul de care au dat dovadă pe timpul acestei misiuni, patru ofițeri și 32 de subofițeri urmează să fie citați prin Ordin de Zi pe Unitate.

Misiune de cautare a doi barbati prinsi sub un mal de pamant  finalizata dupa mai bine de 14 ore | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.